#IKKOOPINOOSTENDE

Economisch huis Oostende

In opdracht van het Economisch Huis Oostende waren we verantwoordelijk voor de coördinatie van de stewards die ingezet werden om het circulatieplan van winkelstraten in Oostende uit te voeren.

ZOMERTEAM

Stad Oostende

Tijdens de maanden juli en augustus ondersteunden we de stad Oostende met hun indrukwekkend zomerplan. Wij stonden tijdens deze maanden in voor de planning van honderden studenten en medewerkers van de stad Oostende en zorgden samen met onze poule stewards voor sensibilisatie in de straten, op de stranden en aan het station van Oostende.

BATJESWEEKEND

Stad Roeselare

Voor het bubbelbatjesweekend werd in Roeselare een grote drukte verwacht. Onze stewards werden daarom ingezet in de winkelstraat om via een telsysteem in de gaten te houden dat de maximumcapaciteit van de winkelstraat niet overschreden werd. Knap staaltje teamwork met TWICE, de stad Roeselare, Stan de afstandsman en onze stewards!

EVENT SUPPORT

Event agencies

In een periode waarin de coronacijfers lager lagen, ondersteunden onze stewards verschillende kleine en middelgrote evenementen zodat alles veilig en correct verliep.


Wij danken jullie voor het vertrouwen:
The Media House, TWICE, Comemotion, KAPCON, We Make You Happy, Hangar K, ...!

kermis

Steden en gemeentes

Ook op de verschillende kermissen mochten geen stewards ontbreken. Onze mensen werden op sleutelpunten ingezet, gewapend met een telsysteem, om ervoor te zorgen dat alle bezoekers op een veilige afstand van de vele attracties mochten genieten. Dit deden we onder in Zonnebeke, Ingelmunster en Moorslede.

SCHOLEN

Hogeschool VIVES

Hogeschool VIVES merkte al snel op dat de studenten er niet altijd in slaagden om zich aan de coronaregels te houden. Ze besloten onze stewards in te zetten om op verschillende campussen te sensibiliseren en zo de druk op hun medewerkers te verlichten.

Mijnstewards.be is een onderdeel van Team WAUW BV.

Indien u op zoek bent naar kwalitatieve hospitality crew, kijk dan gerust even op www.teamwauw.be.